Ambachtslieden

Maak kennis met onze bekwame ambachtslieden, de drijvende krachten achter de betoverende wereld van het ambachtscentrum. Met toewijding en vakmanschap geven zij leven aan prachtige kunstwerken en delen ze graag hun kennis met anderen. Begin je eigen creatieve reis door deel te nemen aan knutselactiviteiten, waardoor je je eigen artistieke pad kan verkennen en kan genieten van het plezier van creëren met de eigen handen.

pexels-pixabay-33197

Atelier De Bieskaers

Stap in een wereld van kaarsenmagie. Elke kaars is een uniek kunstwerk dat zowel licht als sfeer brengt, gemaakt met passie en precisie.

pexels-yigithan-bal-1108532

Vrienden van de Schilder

Dompel jezelf onder in kleur en expressie. Onze schilder verwelkomt je in een galerij van creativiteit, waar elk penseelstreek een verhaal vertelt.

pexels-magda-ehlers-2590964

Keramiek

Betreed de wereld van prachtige keramische kunst, waar klei zich vormt tot tijdloze creaties. De creatieve keramist beheerst de kunst van draaien, vormen, glazuren en aankleden om stukken te creëren die zowel esthetisch als functioneel zijn.

pexels-antoni-shkraba-6768426

A & A glas in lood

Ontdek de transformatie van glas tot kunst. Elk stuk is een meesterwerk van vorm en kleur, een betoverende weerspiegeling van vakmanschap.

pexels-pixabay-35185

Zeeuwse Hoeden maker

Betreed het domein van stijl en verfijning.
De hoedenmaker weeft materialen tot mode-uitingen die persoonlijkheid en flair uitstralen.

Bedankt voor bestelling + breekbaar2

Leuntje & Merien

Stap binnen in ons gezellige Leuntje en Merien winkeltje, waar je kunt genieten van knutselplezier, snoepgoed en een scala aan leuke souvenirs! Kom langs en ontdek wat we te bieden hebben.

pexels-pixabay-35860

Smederij

Ervaar de magie van smeedwerk. Metaal buigt voor de creatieve krachten van de smid en transformeert in kunst die kracht en elegantie uitstraalt.

pexels-karolina-grabowska-4219654

hand weverij Eigen-Wijs

Ontdek de kunst van textielcreatie. Elke draad wordt zorgvuldig geweven tot een uniek stuk stof dat zowel visueel als tactiel genot biedt.

pexels-ella-wei-6850293

V Minerals

Bewonder de pracht van de aarde. Elk mineraal onthult zijn eigen unieke patronen en kleuren, gevangen in creaties die de natuurlijke schoonheid vieren.

pexels-rachel-claire-5490198

Vintage kleding

Stap in de tijd met onze vintage kledingverzameling. Elke stuk vertelt een verhaal uit het verleden en draagt een uniek karakter met zich mee. Van elegante jurken tot tijdloze accessoires, onze vintage kleding brengt de glamour en stijl van vervlogen tijden tot leven.

pexels-erik-mclean-7809123

Comics

Ontdek een wereld van verhalen en avonturen in onze stripboekencollectie. Elk stripboek neemt je mee op een visuele reis, waar woorden en illustraties samenkomen om fantastische werelden te creëren. Van superhelden tot humoristische capriolen, onze collectie heeft voor elk wat wils.

pexels-clem-onojeghuo-175709

Hout bewerken

Voel de tijdloze aantrekkingskracht van hout. Hier wordt hout omgetoverd tot gebruiksvoorwerpen en decoratieve objecten die prachtig zijn.