Verhuur

Op zoek naar een unieke locatie voor je volgende evenement of speciale gelegenheid? Het Ambachtscentrum biedt de perfecte setting voor een onvergetelijke ervaring. We verhuren onze prachtige zaal, die is gevuld met schilderachtige oude Hollandse huisjes, een nostalgische draaimolen en ruimte voor elke gelegenheid.

De Ambiance

Onze zaal is meer dan alleen een ruimte; het is een reis terug in de tijd naar het sfeervolle Nederland van weleer. De authentieke oude Hollandse huisjes die de zaal sieren, roepen een gevoel van nostalgie op en bieden een charmante en unieke achtergrond voor elk evenement. De draaimolen voegt een speels element toe en is een favoriet bij zowel jong als oud.

voor Elke Gelegenheid

Of je nu een verjaardagsfeest, bruiloft, jubileum, zakelijk evenement, workshop, conferentie, of welke speciale gelegenheid dan ook wilt vieren, onze zaal is flexibel en aanpasbaar aan jouw wensen. We bieden ruimte voor zowel kleine bijeenkomsten als grotere groepen, en we denken graag met je mee over de ideale opstelling en voorzieningen voor jouw evenement.

Voorzieningen

Onze zaalverhuur is inclusief een scala aan voorzieningen om ervoor te zorgen dat jouw evenement soepel verloopt. We bieden:

  • Ruime indelingsopties: Configureer de zaal op de manier die het beste bij jouw evenement past, of het nu gaat om een zittend diner, een receptie, theateropstelling, of iets anders.

  • Cateringmogelijkheden: We werken samen met lokale cateraars om heerlijke maaltijden en drankjes te verzorgen die passen bij jouw smaak en budget.

  • Audiovisuele apparatuur: Profiteer van moderne audiovisuele faciliteiten, waaronder geluidssystemen en projectiemogelijkheden voor presentaties of entertainment.

  • Toegankelijkheid: Onze zaal is rolstoeltoegankelijk en we hebben voorzieningen om aan specifieke behoeften te voldoen.

Kom in Contact

We kijken ernaar uit om je te helpen bij het plannen van jouw speciale evenement in het Ambachtscentrum. Voor tarieven, beschikbaarheid en om jouw wensen te bespreken, nodigen we je uit om contact met ons op te nemen. Ons ervaren team staat klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te assisteren bij het creƫren van een onvergetelijke ervaring in onze prachtige zaal.

Het Ambachtscentrum biedt niet alleen de charme van ambachtelijk vakmanschap, maar ook een unieke locatie voor evenementen die de tand des tijds doorstaan. We kijken ernaar uit om samen met jou jouw speciale dag tot leven te brengen.